Disclaimer

Deze vakantie website, is eigendom van vliegticket.nl, en is onderdeel van E-Pepper Digital Media B.V. Het is niet toegestaan om de site geheel of gedeeltelijk, te kopiƫren zonder schriftelijke toestemming van E-Pepper Digital Media B.V. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel, gebruik.

De getoonde informatie wordt dagelijks meerder keren aangevuld en/of aangepast. vliegticket.nl behoudt zich het recht voor om de publicaties per direct te wijzigingen en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Hyperlinks op vliegticket.nl kunnen verwijzen/leiden naar websites buiten het domein van vliegticket.nl, welke geen eigendom zijn van vliegticket.nl. Zodra deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van vliegticket.nl.

Vliegticket.nl zoekt dagelijks naar aantrekkelijke aanbiedingen van derden welke zij publiceert maar kan niet garant staan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van de eventuele getoonde producten of diensten. vliegticket.nl kan niet aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden worden gesteld en is niet verantwoordelijk voor prijsfouten.

Vliegticket.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website van vliegticket.nl.


Privacy

Vliegticket.nl respecteert de privacy van haar leden en gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke en zakelijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.